Zabava

Uprkos svemu, nije iznevjerila fanove: Madona se tokom turneje suočila sa još jednim zdravstvenim problemom

Madona je završila posljednji dio svoje evropske turneje u O2 Areni, a rekla je fanovima da je „prošla kroz pakao“ sa koljenom.

Madona pozira
FOTO: MADAMEY84/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Šezdesetpetogodišnja kraljica popa nosila je protezu za nogu dok je bila na turneji, ali nije dozvolila da je to zaustavi dok je plesala.

Izvodeći hitove iz četiri decenije duge karijere, Madona je takođe pravila duge pauze kako bi ćaskala sa svojim vjernim obožavaocima, piše Miror. Madona je priznala da je „prošla kroz pakao“ sa nogom nakon što je pretrpjela zastrašujući zdravstveni strah ranije ove godine kada je imala tešku bakterijsku infekciju.

Pročitajte još

Turneja pjevačice nagrađene Gremijem sastoji se od 78 nastupa u 15 zemalja, sa 24 izvođača na sceni (četvoro njene djece). Turneja je počela u londonskoj O2 Areni 15. oktobra i završiće se u Meksiko Sitiju u aprilu sljedeće godine. Turneja je prvobitno trebalo da počne na ljeto, ali je morala da bude odložena zbog Madoninog zdravstvenog stanja.

U junu je pop zvijezda hospitalizovana nakon što se suočila sa ozbiljnom bakterijskom infekcijom koja ju je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj njezi.

Srećom, Madona je uspjela da se brzo oporavi i vrati na turneju za samo nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije