Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VARALA ČEDINOG SINA? Bahato se ponašala, sve tražila na tacni, a onda UHVAĆENA U PREVARI

Zabava
Autor:

Foto: U. Arsić/RAS Srbija

Prema pisanjima medija, Ivana Krunić varala je Mihajla Rajičića, sina Čede Čvorka, zbog čega je u jednom trenutku i izbačena iz čuvene grupe “Luna”.

Pjevačica je plasirala priču kako je ona dobrovoljno napustila popularni bend jer je željela solo karijeru i bolju zaradu, ali istina je navodno malo drugačija.

Naime, Ivana je bila u ljubavnoj vezi sa frontmenovim sinom skoro deset godina, sarađivali su, snimali pjesme, planirali brak, a onda je ona navodno počela da flertuje i šara sa drugim muškarcima.

– Ivana je voljela Mihajla, u njemu je vidjela budućeg muža, čovjeka sa kojim će da provede čitav život. Voljela je grupu Luna, voljela je Čedu jer joj je dao šansu da postane slavna i da zarađuje za život. Sve je bilo super do jednog momenta kada je Krunička naprasno poludjela i umislila da je opasna riba i pjevačica – navodi izvor blizak Krunićevoj za Srpski telegraf i objašnjava kako je gradila karijeru.

– Kada je plavokosa Lidija Jadžić 2016. otišla iz benda, Ivana je ostala jedina pjevačica u grupi. Ona je od Čvorka zahtijevala da tako i ostane i da ne otvara konkurs za drugu pjevačicu jer je sama u grupi zapaženija. Nije željela da joj neko krade slavu, za koju se godinama mučila. Mihajlo je uspio da ubijedi Čedu da Ivana bude jedina pjevačica grupe Luna. Tada je postala još bahatija, tražila je veće pare. Ucjenjivala je da samo ona ide po emisijama i slično – dodao je izvor za pomenuti medij.

– Počela da se dopisuje sa drugim momcima, da flertuje sa njima na nastupima. A onda i da razmjenjuje brojeve sa uticajnim muškarcima i potencijalnim sponzorima koji bi joj pomogli da izađe iz grupe Luna i postane solo zvijezda. Kada je Čeda zatekao da se ljubaka sa jednim dečkom u garderobi jedne diskoteke u dijaspori, poludio je i sve ispričao Mihajlu. I on je pobjesnio i tada je stavio tačku na vezu sa Ivanom. Čeda ju je nogirao iz grupe jer je bio razočaran. Zabranio joj je da pjeva pjesme grupe Luna i da se predstavlja imenom ove grupe, u kojoj je provela deset godina. Ivana je bila slomljena, molila je za oproštaj, ali Rajičići su bili izričiti da više ne žele daje vide u svom domu – dodatno tvrdi ovaj izvor.

Prema pisanjima medija, Čeda nije odgovarao na pozive koje je dobio povodom ovih tvrdnji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO