Zabava

Veče za pamćenje: Ceca na binu izašla u crnoj haljini, svi pogledi bili uprti u nju (VIDEO)

Balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović u vikendu za nama napravila je pravo veče za pamćenje u najvećem klubu u Njemačkoj.

Veče za pamćenje: Ceca na binu izašla u crnoj haljini, svi pogledi bili uprti u nju (VIDEO)
FOTO: CECARAZNATOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nekoliko nedjelja unapred karte za Cecin nastup u Esenu su bile rasprodate, a desetine ljudi je ostalo ispred diskoteke jer nije bilo dovoljno mjesta.

U atraktivnoj crnoj haljini Ceca je izašla pred publiku koja je skandirala njeno ime, a balkanska zvijezda je sa osmijehom na licu pozdravila publiku i zapjevala čuveni hit “Nevaljala”.

– Hvala vam za sjajno veče. Vi ste divni i radujem se da se ponovnom dolasku – rekla je Ceca na kraju koncerta.

Pročitajte još

Tokom čitavog nastupa publika je u glas pjevala dobro znane hitove više od dva sata, a publika je vidno raspoložena uživala u svakom trenutku.

Pjesme kao što su “Maskarada”, “Pazi s kime se spavaš”, “Vidimo se daso”, “Prljavo, prljavo”, “39,2”, samo su neke od numera koje je Ceca otpjevala to veče, a gosti na njenom nastupu su se prepustili uživanju.

Nakon koncerta Ceca se zaputila u hotel, a sutradan je veći dio dana provela u Dizeldorfu.

Ali tu nije kraj, Cecu ovog ljeta čeka i te kako radan period. Ono što je interesantno, jeste da će Ceca i Anastasija imati svoj prvi zajednički nastup 11. juna u Makedoniji, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije