Digitalna Srpska

(VIDEO, FOTO) PREDSTAVLJEN GALAKSI PRSTEN Pametni uređaj donosi zanimljive nove funkcije

Nakon prvobitnih nagovještaja, Samsung je prikazao svoj Galalksi prsten u fizičkoj formi tokom MWC 2024 događaja.

(VIDEO, FOTO) PREDSTAVLJEN GALAKSI PRSTEN Pametni uređaj donosi zanimljive nove funkcije
FOTO: MOBIZONE/YOUTUBE7SCREENSHOT

Pored prikazivanja uređaja, kompanija je otkrila i neke dodatne detalje o prstenu. Galaksi prsten će se fokusirati na zdravlje i velnes, a biće dostupan u tri boje: platinum srebrnoj, zlatnoj i keramičkoj crnoj.

Samsung Galaksi prsten će se u prodaji naći kasnije tokom ove godine.

Iako nije bio dostupan za snimanje, oni koji su imali priliku da se upoznaju s njim kažu da je Galaksi prsten konkavni prsten i poprilično je veliki, što ne čudi s obzirom na elektroniku koja je implementirana u njega.

Ističe se da je lakši nego što bi se pomislilo, a biće ponuđen u veličinama od 5 do 13 i ozbačen sa S do XL. Kapacitet baterije zavisiće od veličine prstena i biće u rasponu od 14.5mAh do 21.5mAh. Nije poznato koliko će baterija trajati sa jednim punjenjem.

Pročitajte još

Kada su u pitanju funkcije, Galaksi prsten će pratiti spavanje na osnovu otkucaja srca, pokrete i disanje i na osnovu toga će korisnicima davati savjete.

Prsten će ponuditi i novu alatku, pod nazivom My Vitality Score, koja mjeri budnost kako bi korisnici mogli da vide da li su u formi. Povratne informacije će biti dostupne preko “Booster kartica” koje nude naučno zasnovane savjete koristeći spavanje i druge podatke koje je prikupio uređaj.

Galaxy prsten će biti dio Samsung Helt ekosistema i biće kompatibilan sa Galaksi pametnim satom. Pored toga, biće kompatibilan samo sa Samsung Galaksi telefonima, ali kompanija kasnije planira da ga osposobi za rad i sa drugim Android uređajima, piše B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije