Svijet

(VIDEO) "Osjećala sam kao da padamo" Putnici u avionu za Moskvu zbog turbulencija PREŽIVJELI HOROR, objavljen snimak

Avion kompanije Aeroflot koji je letio na relaciji Petropavlovsk-Kamčatka - Moskva pretrpio je velike turbulencije što je izuzetno uplašilo putnike, a jedan od njih je napravio snimak koji je brzo postao viralan.

Jake turbulencije u avionu za Moskvu
FOTO: FLIGHTMODEBLOG/TWITTER/SCREENSHOT

Avion Boing 777-300 nekontrolisano se tresao zbog turbulencija dok je letio iznad planina Urala, a kako se vidi na snimku, panični putnici su vrištali od straha.

Žena koja je otišla u toalet prije nego što je počela turbulencija zadobila je povredu glave jer je pala dok je pokušavala da se vrati na svoje mjesto.

Putnica po imenu Ljubov dala je izjavu ruskim medijima kazavši da je posada upozorila ljude na turbulencije, ali niko nije očekivao da će biti tako jake.

Ona je rekla da su putnici prvobitno zamoljeni da se vežu pojasevima i ostanu da sjede, ali su kasnije zamoljeni da legnu na pod.

Pročitajte još

– Osjećala sam se kao da padamo. Bilo je strašno. Sve je počelo neočekivano – došlo je do jakih turbulencija. Povrijeđena žena se u tom trenutku nalazila u toaletu i pokušavala je doći do svog mjesta. Kada je pala zbog turbulencija, zadobila je povredu glave – rekla je ona.

Među putnicima je bio i ministar zdravlja Kamčatske teritorije Aleksandar Gaškov, koji je ženi pružio prvu pomoć i previo je, prenose mediji.

Avion je kasnije, srećom, bezbjedno sletio u Moskvu, prenosi Klix.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije