Zabava

(VIDEO) PLAČE KAO KIŠA Darko Lazić doživio emotivni slom na veselju i čvrsto grlio majku

Darko Lazić nedavno je u svom domu upriličio privatno veselje kojem je prisustvovala i njegova kuma- pjevačica Andreana Čekić.

(VIDEO) PLAČE KAO KIŠA Darko Lazić doživio emotivni slom na veselju i čvrsto grlio majku
FOTO: INSTAGRAM_@DARKOLAZICOFFICIAL_SCREENSHOT

Sada je isplivao snimak sa proslave na kojem se vidi kako je Andreana Čekić uspela da rasplače Darka Lazića, ali i njegovu majku Branku.

Andreana je pjevala pjesmu od Ane Bekute “Sve sam stekla sama”, a upravo emotivni stihovi ove pjesme natjerali su folkera da zaplače.

“Otac me nije prepoznao”

Podsjetimo, Andreana je nedavno u bolnoj ispovijesti otkrila potresne detalje svog odrastanja.

Pročitajte još

Andreana Čekić
FOTO: ANDREJ KRANJC/RINGIER

Moji su se jako ružno, gadno rastali, nisu se rastali na onaj način kako bi meni lakše bilo. Nažalost su se vrijeđali. Ne smijem da budem neiskrena…To meni baš nije prijalo. Mislim, kome bi prijalo. Ja sam bila svjedok toga. Hvala Bogu, nije bilo nasilja, ali kad sam otišla sa majkom za Beč, nikada se nije lijepo pričalo o njemu, niti se sa njegove strane lijepo pričalo o mami. To je mene boljelo i boli me i dan danas.

– Taj susret pamtim po tome da me nije ni prepoznao, jer sam odjednom bila mnogo veće dijete nego što je on zapamtio. Sačekao me je na autobuskoj stanici. Sjećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim, ali je osećaj taj koji je na kraju stvaran bio, bio skroz drugačiji u smislu da nisam osjetila tu ljubav od njega koju sam očekivala – rekla je Andreana za Republiku i počela da plače, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu