Hronika

(VIDEO) Pokušao OBLJUBITI DJEVOJČICU (9) u haustoru zgrade: Seksualni predator Elvedin Dupljak UHVAĆEN NA DJELU

Elvedin Dupljak (43) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao djevojčice sa posebnim potrebama u Novom Pazaru.

Policajci i vozila policije Srbije
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

“Sandžak danas” je objavio snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi kako Elvedin Dupljak djevojčicu uvodi u haustor zgrade.

Nakon što stignu do stepeništa, Dupljak je hvata ispod ruke. U jednom trenutku zastaju, Dupljak se okreće prema djevojčici i kroz nekoliko trenutaka ona uspjeva da se otme i da pobjegne.

Pročitajte još

Za njom je izašao i Dupljak, pričajući na mobilni telefon.

Elvedin Dupljak

Početkom 2019. godine, Elvedin Dupljak je uhapšen zbog pokušaja silovanja devetogodišnje devojčice u zgradi “Bor” u centru Novog Pazara, dok je bio u kućnom pritvoru.

Elvedin je uhapšen krajem januara 2019. godine zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve djevojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

Prvo je u ulazu Lučne zgrade u centru grada napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu, a zatim devetogodišnjakinju u ulazu Bor zgrade, što su zabilježile kamere video nadzora, navodi Sandžak Danas.

Napadi su se dogodili dok je izdržavao osmomesečnu kaznu kućnog pritvora, tokom dvočasovnog perioda kada je mogao napustiti kuću.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije