Hronika

(VIDEO) Procurio UZNEMIRUJUĆI SNIMAK pucnjave u kafani: Mahao pištoljem, pa ranio radnika obezbjeđenja

Dalibor K. (43) radnik obezbjeđenja u jednom lokalu u boemskoj četvrti "Skadarlija" upucan je sinoć sat vremena nakon ponoći kada je, za sada, nepoznati muškarac ispalio tri hica u njega.

pucač u skadarliji
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/SCREENSHOT

Blic je ekskluzivno došao u posjed snimka sa nadzornih kamera u lokalu na kojem se vidi kako napadač ne može da se odluči da li da pištolj vrati iza pojasa ili nastavi da puca.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere koji snima izlaz iz lokala, muškarac obučen u crnu rolku i crne farmerke podiže pištolj i puca.

Nakon toga on se okreće ka izlazu, međutim, tu vidi muškarca koji leži pored stola kod izlaznih vrata, te se predomišlja i okreće nazad ka punom lokalu.

Pročitajte još

On tada nešto izgovara, spušta rolku koja mu se podigla oko stomaka te ponovo odlazi do izlaznih vrata gdje ne može da se odluči da li da pištolj vrati iza pojasa nakon čega odlazi u nepoznatom smijeru.

Na snimku se vide i gosti koji su sjedili za stolovima koji su na samom izlazu: dva muškarca koji su se pribili uza zid i muškarac koji hvata djevojku za ruku i provlači je iza sebe vjerovatno kako bi je zaštitio, piše Blic.

Galamio u kafani, pa zapucao u obezbeđenje

Osumnjičeni muškarac je sjedio za stolom sa još četvoricom muškaraca.

Oni su pravili buku nakon čega im je prišlo obezbjeđenje. Nakon toga, oni su ušli u raspavu sa dvojicom muškaraca iz obezbjeđenja nakon čega je osumnjičeni muškarac izašao u hodnik lokala i pucao u Dalibora K. (43).

Osumnjičeni je tada upucao Dalibora u stomak dva puta i jednom u ruku.

On je sa prostrelnim ranama kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gdje mu je ukazana pomoć.

Radnik obezbjeđenja koji je ranjen, navodno je izjavio policajcima da on nije bio meta, već da je slučajno pogođen.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije