Zabava

(VIDEO, FOTO) "Tvrdi da je trudna, a sjela na beton" Svi se pitaju šta Miljana Kulić radi nasred dvorišta u "Eliti" sa folijama na glavi

Kontroverzna Miljana Kulić nedavno je objavila da je uradila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju, a danas je iznenadila kako ukućane, tako i gledaoce svojim ponašanjem.

Miljana Kulić sjedi na betonu s folijama na glavi
FOTO: ZADRUGA / YOUTUBE/SCREENSHOT

Kontroverzna rijaliti učesnica svojim ponašanjem često ostavlja bez riječi, a sada je, nakon što je odradila pramenove, sa folijama izašla da se sunča nasred dvorišta, sjela na beton i tako zaspala. Ovaj prizor nasmijao je mnoge, pa snimak odmah isplivao na društvenim mrežama.

U jednom momentu joj je pala glava dok je čekala da uđe na pranje kose, da bi kada je sjela da joj frizerka opere kosu, zaspala.

Miljana Kulić sjedi na betonu s folijama na glavi
FOTO: ZADRUGA / YOUTUBE/SCREENSHOT

Podsjetimo, kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić iz Niša, tvrdi da je trudna.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram vidimo Miljanu Kulić koja šeta po Bijeloj kući, sve vrijeme noseći test za trudnoću.

– Dvije crte. Nisam budala – rekla je Kulićeva, a komentari su se samo nizali.

“Već ima jedno dijete”

– Moje dijete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbjegava te stvari, ima jedno dijete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako… Neću ovdje da pravim sirotište. Jedno dijete je bez oca, pa i drugo da bude. Djeca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa – izjavila je Marija Kulić, majka Miljane Kulić na Red televiziji nakon što joj je kćerka imala intimne odnose pred milionima.

Podsjetimo, Miljana Kulić je u rijaliti šou programu “Parovi” ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinković i dobili su sina, malog Željka Kulića o kom brine njena majka dok se ona takmiči u rijalitiju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu