Zabava

"Viđao sam neke bijele zavjese, letjele su" Darko Lazić prisjetio se 23 DANA PROVEDENA U KOMI nakon teške nesreće, vjeruje da je bio sa "druge strane"

Folker Darko Lazić se nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživio prisjetio kako je za dlaku izbjegao smrt i šta se s njim dešavalo tokom 23 dana, koje je proveo u komi. On je, gostujući u jednoj emisiji, prvi put opisao scene i priviđenja koje je imao dok je bio na aparatima za održavanje života.

Darko Lazić
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam poslije nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva mjeseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bijele ili svijetloplave zavjese koje su stalno bile tu, letjele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio – otkrio je Lazić, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, odgovorio je.

Pročitajte još

– Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno – istakao je folker.

On je potom objasnio šta mu je nesreća donijela.

– Loša strana je to što sam bio jako povrijeđen i što i sad imam problem s nogom i s tim povredama. A dobra strana moje nesreće je ta što sam konačno vidio ko mi ne treba u životu i naučio sam šta neću, a šta hoću – rekao je on.

FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Poseban šok doživio je kada su mu doktori saopštili da postoji mogućnost da više nikada ne prohoda.

– Cijeli taj oporavak je trajao nekih mjesec dana, dosta kilograma sam nabacio, baš sam se ugojio. Tada su mi rekli da možda nikada neću moći na noge. Osjetio sam se jako bezvrijedno i na nervnoj bazi sam jeo. Poslije toga sam imao operaciju, sve je krenulo nabolje, dosta sam smršao i bio sa spreman da se pojavim jači nego ikada – ispričao je pjevač, prenosi Stil.

Podsjetimo, udes se desio na putu Subotište-Brestač, kada se Darko Lazić vraćao s proslave. Pjevač je sletio s puta i njegov automobil se prevrnuo na krov. Lazić je tada prebačen je KBC Zemun, gdje su mu konstatovane teške telesne povrede, zbog kojih je bio i životno ugrožen. Tri sata nakon udesa pjevaču je urađen alko-test, koji je pokazao da je imao 1,39 promila alkohola u krvi, kao i da nije bio vezan u trenutku kada je automobil skrenuo s puta u livadu i prevrnuo se nekoliko puta. Takođe, on je vozilom upravljao bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog prekršaja koje je činio.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu