Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VILA NA DEDINJU SVA U BALONIMA Kod Cece slavlje samo što ne počne  

Zabava
Autor:

Foto: Dragana Crnković/RAS Srbija

Večeras će u porodičnoj vili porodice Ražnatović u Ljutice Bogdana na Dedinju biti upriličena gala fešta povodom rođenja Željka Ražnatovića, unuka folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Veljko Ražnatović postao je danas otac malenog Željka, a trenutno se taj srećan događaj slavi u Cecinom domu u Beogradu.

Bogdana sa sinom Željkom odmara u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a njen suprug Veljko Ražnatović i ostali članovi porodice spremni su za veliko kućno slavlje povodom Željkovog rođenja.

Foto: Jovan Ilić/RAS Srbija

Ražnatovići će ugostiti brojnu familiju i prijatelje, koje će na ulaznim vratima dočekati prelijepa dekoracija, baloni u bebi plavoj i srebrnoj boji, kao natpis “Baby”.

Podsjetimo, porođaj je bio obavljen pomoću carskog reza i obavio ga je doktor Milenko Proročić koji je porodio Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović oba puta. Mali Željko po rođenju ima 3.3 kilograma i 53 cm, a dobio je ocjenu deset. Veljko Ražnatović je presrećan, oduševljen. Izašao je iz porodilišta, odmah su počeli da ga cjepaju, ostao je polu nag i počeo je da dijeli pare trubačima.

– Cjepajte me, cjepajte me.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO