Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VLASNIK KAFIĆA OMETAO INSPEKTORE Otkrivena tri slučaja ilegalnog kockanja u Modriči

Hronika
Autor:

Foto: Shutterstock

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su na tri lokacije u Modriči ilegalno priređivanje igara na sreću.

U ugostiteljskom objektu “Čiko doro”, koje je u vlasništvu V.L. juče je otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću putem pet automata i opreme za priređivanje elektronskih igara.

Prilikom kontrole u ovom objektu, vlasnik objekta je ometao inspektore u vršenju službenih radnji i zaključavanjem objekta je pokušao spriječiti kontrole, a problem je otklonjen uz intervenciju policije, nakon čega je obavljena kontrola, saopšteno je danas iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori su juče otkrili neovlašteno priređivanje igara na sreću putem dva automata i opreme za priređivanje elektronskih igara na sreću u ugostiteljskom objektu “Bolero”, čiji je vlasnik J.V.

Iz Republičke uprave za igre na sreću navode da je istog dana utvrđeno i neovlašteno priređivanje igara na sreću putem jednog automata i opreme za priređivanje elektronskih igara na sreću u prostorijama “ŽFK-Modriča”, a automat i oprema u vlasništvu su M.V.

Predmeti koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, a protiv odgovornih biće preduzete zakonom propisane mjere i radnje, navedeno je u saopštenju.

Inspektori ove Uprave će nastaviti sa sprovođenjem inspekcijskih nadzora sa ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO