Digitalna Srpska

VODE BRIGU O MLADIMA Sberbank Banjaluka DONIRALA RAČUNARE za dvije osnovne škole u Brodu

Kao društveno odgovorna institucija, Sberbank a.d. Banjaluka se trudi da vodi računa o budućnosti mladih ljudi, te da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje, kako bi na taj način doprinijela stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas.

VODE BRIGU O MLADIMA Sberbank Banjaluka DONIRALA RAČUNARE za dvije osnovne škole u Brodu
FOTO: SBERBANK BANJALUKA

Ove godine, Sberbank a.d. Banjaluka nastavlja s aktivnostima humanitarnog karaktera, te je ovaj put donirala računare za dvije osnovne škole u Brodu.

U pitanju su OŠ „Sveti Sava“ i OŠ „Liješće“, a ovom prilikom su predstavnici Sberbank a.d. Banjaluka posjetili ove škole, te uručili donacije.

– Nastojimo da kroz društvenu odgovornost, koja je jedno od osnovnih načela poslovanja naše banke, pružimo podršku obrazovnim ustanovama, te smo se ovaj put odlučili da doniramo računare za dvije osnovne škole u Brodu, sa željom da doprinesemo kvalitetnijem, ali i sadržajnijem radu učenika – izjavila je ovim povodom Ankica Bijelić, rukovodilac Filijale Modriča, koja je ispred Sberbank a.d. Banjaluka i uručila ovu donaciju.

FOTO: SBERBANK BANJALUKA
FOTO: SBERBANK BANJALUKA

Dvije osnovne škole iz Broda su od sada bogatije za računare, zahvaljujući donaciji Sberbank a.d. Banjaluka. Donaciju su ispred ove dvije škole primili Brane Gojković, direktor OŠ „Sveti Sava“ Brod i zamjenik direktora Daliborka Rijić, te Mirjana Vrač, ispred OŠ „Liješće“. Predstavnici obe škole su izrazili zahvalnost Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i dala značajan doprinos ovim školskim ustanovama u budućnosti.

Oni su naglasili da će ova donacija zasigurno dati dodatnu motivaciju učenicima i poboljšati kvalitet obrazovanja, te im omogućiti bolji pristup savremenim tehnologijama.

A.E.