Zabava

VUK MOB ŠOKIRAO "Olja i ja smo u sporu zbog starateljstva"

Reper Vuk Mob prošao je kroz težak period. Prvo se rastao od vjerenice Olivere Konatar sa kojom ima kćerkicu Teonu, a onda mu je preminuo i otac.

VUK MOB ŠOKIRAO "Olja i ja smo u sporu zbog starateljstva"
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Počelo je i da se šuška kako on ima novu ljubav, a sada je Vuk javno progovorio na ove teme.

– Nije istina da se viđam sa bilo kim, prije toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na Instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati – rekao je reper.

– Laž je da sam ja prevario svoju bivšu vjerenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najvjerniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razbolio otac, mnogo toga se promijenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba. Ta serija loših događaja u životu me je natjerala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvijek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dijete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Kćerkica dosta liči na Olju – kroz suze je ispričao Vuk Mob za Kurir.

Prihvati notifikacije