Hronika

Zakucao se u krov kuće mrtav pijan: Mještani Novog Pazara u nevjerici nakon nesreće, vlasnik kuće mislio da se srušila bandera (VIDEO)

Cijeli region su obišle fotografije sa mjesta nesvakidašnje saobraćajne nesreće u Novom Pazaru kada je vozač koji je upravljao putničkim automobilom "reno klio" izgubio kontrolu i praktično uletio u kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini saobraćajnice.

Čovjek, auto, kuća
FOTO: RINGIER

Nakon što su izvršeni svi neophodni testovi, ustanovljeno je da je vozač koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću bio pod uticajem alkohola. Njemu je nakon nesreće izmjereno 1,2 promila alkohola u krvi – potvrđeno je.

Vozač zbog povreda prebačen u novopazarsku bolnicu

Vozač je zbog zadobijenih povreda prebačen u novopazarsku bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

U trenutku nesreće u kući u čiji krov je udario, bilo je dosta ljudi, pa je samo pukom srećom izbjegnut ružan scenario.

“Bio sam u kuhinji kad je samo odjednom grunulo”

– Bio sam u kuhinji kad je samo odjednom grunulo, čuo se jak udarac i ja sam u prvi mah pomislio da je na kuću pala bandera. Srušio se tavan od kuhinje, krenuo je da se ruši i zid. U kući je u tom trenutku bilo oko deset ljudi. Nastala je opšta pometnja, metež. Samo smo u prvi mah gledali da li je neko povrijeđen – rekao je vlasnik.

Pročitajte još

On je dodao da su nakon prvobitnog šoka odmah svi prišli da pomognu vozaču koji je bio u svjesnom stanju i kog su iz olupine automobila izvukli kroz gepek, piše Blic.

Na kući je pričinjena ogromna materijalna šteta, krov je potpuno uništen, a uništeni su i zidovi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije