Zabava

"Zatvor je neizbiježan" Dalila pobjegla iz rijalitija, a sada se oglasila njena majka i rekla šta joj je na duši

Nakon skandala koji je u "Zadruzi 5" napravila Dalila Dragojević, pobjegavši iz ovog rijalitija, oglasila se njena majka Emina Mujić i rekla sve što joj je na duši.

"Zatvor je neizbiježan" Dalila pobjegla iz rijalitija, a sada se oglasila njena majka i rekla šta joj je na duši
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT

Emina Mujić je žestoko oplela po Filipu Caru, Aleksandri Nikolić i otkrila da se čula sa Dejanovom porodicom.

– Ne znam šta da kažem, a pogotovo na ovo jutros i sad evo što se izdešavalo između Dalile i ovog nasilnika… Kad kažem nasilinika s punim pravom – šta radi sa Dalilom i kako se iživljava nad njom! Štipa je, udara je ono hinjski… Pljuje je i vređa na najgori način! Ne bi me čudilo da, evo, i snimak na kojem žena priča sve što je i ko je on… Šta je radio od djetinstva pa do sad! Za njega je zatvor neizbježan i psihijatrija zatvorenog tipa nakon svega ovog! Tužbe idu sa svih strana, pa neka ga neko zaštiti od zakona – poručila je Emina i nastavila:

FOTO: ZADRUGAOFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGAOFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Nek cijeli svijet zna i čuje šta je on i šta je uradio svojim najbližim, a tako i ova “fina” Aleksandra koja hvata Dejana na emocije i suze! Deki ne zna s kim ima posla, ali sam ja lično Goranu poslala sve i da javi Dekiju da zna s kim ima posla sto će Goran ili David i uraditi! Ne mora Deki nikad biti sa Dalilom, ali ja neću dozvoliti da Dekija neko povređuje nakon svega i koristi ga samo zarad rijalitija!

– Istinom i samo istinom treba svakog dotući, a ne lažima koje plasiraju za Dalilu… Ne zato što je moje dijete, ali sve one laži i za to da ima dijete i slušajući vračare i propale pjevačice poput Vesne Rivas i Maje Nikolić i još nekih skroz nebitnih jer je njihovo “prohujalo s vihorom”! Našle one jadnice da se promovišu jer im ne ide ništa drugo u životu, pa koriste moju Dalilu i ovu situaciju da bi došle u žižu javnosti! Pa ima li većeg lažova od Vesne Rivas i vračare sa onim njenim kartama? Jadna li je i gdje će joj duša? Svi su kivni na Dalilu jer im ne ćuti i ne daje im pardona – zaključila je Emina za Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije