Zabava

“Želja mi je da obučem vjenčanicu” Tanja Savić PROGOVORILA O UDAJI za 11 godina mlađeg pilota

Pjevačica Tanja Savić je nakon turbulentnog odnosa sa bivšim mužem i borbe za starateljstvo nad nasljednicima, konačno vratila vjeru u ljubav i pronašla životnog saputnika.

Tanja savić
FOTO: TEODORA BOROZAN/RINGIER

Tanju su sreli na aerodromu u Beogradu, a ona je otkrila planove za budućnost.

– Nakon albuma slijedi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Voljela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red. Nekako zračim drugačije – bila je iskrena Tanja, prenosi Blic.

Pročitajte još

Pjevačica je otkrila šta sprema svom 11 godina mlađem dečku za rođendan, koji je po zanimanju pilot:– Sad mu pripremam jedno iznenađenje, on ništa ne zna. On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savjetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primjeru sam vidjela da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije – rekla je Tanja, pa progovorila o udaji:

– Ja sam uvijek sanjala da nosim vjenčanicu, nisam je nikada nosila, a voljela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lijepo se slažemo, a u njemu sam prije svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole – izjavila je Tanja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije