Zabava

"To je prokletstvo jedno" Veljko Ražnatović otkrio da ne želi da njegova djeca odrastaju pred kamerama

Nasljednik Svetlane Ražnatović, Veljko Ražnatović, nedavno se drugi put ostavio u ulozi oca. Ponosan je otac dvojice sinova, Željka i Krstana, a Veljko želi da njegovi sinovi budu sportisti kad odrastu.

Veljko i Ceca Ražnatović u bijelim košuljama
FOTO: OLIVER BUNIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ/ KOMBO/RINGIER

To je najljepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog svijeta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živio pet minuta, niti zna moj dan… – ispričao je, pa dodao:

– Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim – rekao je.

FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Sada uživa u skladnom braku sa Bogdanom, ali se osvrnuo na svoj život i priznao da je dosta griješio u mladosti, piše Blic.

– Imam ženu i djecu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio, tako su me umorile i veze sa djevojkama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve grijeh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vijek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni – zaključio je Veljko.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu