Zabava

"ZNA ŠTA SMIJE, A ŠTA NE SMIJE" Haris Džinović o kćerki Đini koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde (FOTO)

Pjevač Haris Džinović otkriva da mu nedostaje publika, putovanja i spremanja za koncerte, kao i da se nada da će se uskoro sve vratiti na staro. Kako kaže, i nakon što je primio vakcinu je jako pažljiv i ne izlazi iz doma bez maske.

"ZNA ŠTA SMIJE, A ŠTA NE SMIJE" Haris Džinović o kćerki Đini koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde (FOTO)
FOTO: FOTO: M. ILIĆ/RINGIER

Pjevač Haris Džinović željan je pjevanja i publike, a kako kaže, ukoliko u junu krenu nastupi odmah će razmišljati o koncertu.

– Najmanje 400 dana nisam nastupao. Naravno da mi nedostaje publika, putovanja, spremanje, sve ono uobičajeno što se radi pred koncert i za koncert – kaže Haris i otkriva kakvi su mu planovi:

– Ako se otvori sad to nešto u junu planiram koncert, šuška se, ali ćemo vidjeti.

Dane tokom pandemije pevač je provodio sa porodicom, u okrilju doma, a vodio je računa kako o sebi, tako i o najmilijima.

– Vrijeme sam provodio relativno izolaciono. Moram priznati, porodica i ja smo se dobrano čuvali. Poprimali smo te vakcine, djeca su preležala koronu. Vodim računa, stalno sam sa maskom, svaki izlazak, iako ne izlazim puno. Kad izađem, maska je obavezna.

Na pitanje kako se nosi sa činjenicom da su mu supruga Melina i kćerka Đina popularne na mreži TikTok, Haris odgovara u svom maniru:

– Ja se ne nosim nikako, one se nose. To je njihova stvar, one to dobro rade i znaju. Melina naročito, ona je oprobana, dijete je tek krenulo u to, voli. Šta će biti od svega toga, ne znam, samo da bude normalna priča, ugodno lijepo. Nemam bojazni, ona je dosta savesna djevojčica, vodi računa o svemu. Već smo se davno dogovorili šta treba, a šta ne treba, šta može, šta ne, šta smije, šta ne smije. To je logičan savjet roditelja, e sad hoće li dijete poslušati, ko to zna – rekao je pjevač za kćerku koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde Andrejem Đurićem, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu