Zabava

"Obećava putovanja oko svijeta" Marina sprema osvetu Laziću, ljuta zbog neodgovornog ponašnja bivšeg izabranika

Marina Gagić, nekadašnja vjerenica pjevača Darka Lazića, ljuta je zbog neodgovornog ponašnja svog bivšeg izabranika, pa se odlučila na osvetu.

"Obećava putovanja oko svijeta" Marina sprema osvetu Laziću, ljuta zbog neodgovornog ponašnja bivšeg izabranika
FOTO: GAGICMARINAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona ne može da vjeruje kako je sve ispalo na kraju sa Darkom. Šokirana je što je tako brzo nastavio dalje i pronašao novu djevojku. Do sada nije željela da pokazuje u javnosti da je to tangira, ali ju je niz njegovih posljednjih skandala u javnosti toliko iznervirao da je riješila sve da otkrije o njihovoj nekadašnjoj vezi i njegovom odnosu sa familijom – navodi izvor Blica blizak Gagićevoj.

– Marina želi da u nekoj emisiji, u vidu ispovijesti, ispriča šta je sve prošla pored Darka. Čak je i njemu, tokom jedne od posljednjih svađa, kazala da će to uraditi. On je bio u šoku, te joj je sve vrijeme ponavljao da to ne radi ni pod tačkom razno. Neće ga poslušati i gleda da se što prije slože kockice i ispriča naciji istinu. Obećavao joj je vjenčanje, život u inostranstvu, ništa nije ispalo kako se nadala – dodaje naš izvor.

Marina je sinoć na društvene mreže postavila stori koji je vrlo vjerovatno bio javno “peckanje” Lazića.

– Sreća je kraj onog što će ti kafe skuvati, a ne sa onim što će put oko svijeta obećati – pisalo je u njenoj objavi, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu