Sudbine

Milimetri je dijelili od sigurne smrti: Glumica se oporavlja od tragedije koja je umalo koštala života (FOTO)

Ivana Panzalović baškari se u Španiji, odakle pratioce na Instagramu oduševljava zanosnim fotografijama na kojima sija od sreće.

Milimetri je dijelili od sigurne smrti: Glumica se oporavlja od tragedije koja je umalo koštala života (FOTO)
FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ / RAS SRBIJA

Naime, lijepa glumica objavila je nekoliko fotografija, a uz jednu je pokazala da sada život živi punim plućima, napisavši kratko komentar:

– Volim svoj život!

Uslijedili su brojni komplimenti, a ljudi joj poručuju da nikada bolje i ljepše nije izgledala, te da im je drago svaki put kada je vide nasmijanu i zdravu.

Svakako, niko ne zaboravlja 2017. godinu, kada je tadašnji emotivni partner Srđan Cvetinović pokušao da ubije Ivanu tako što joj je iz vatrenog oružja pucao u glavu. Pukom srećom Ivana je preživjela, a on je izvršio samoubistvo.

Tragedija se odigrala u stanu na Dedinju, a Ivana je dobila drugu šansu za život koju maksimalno koristi, prenosi Telegraf.

Ivana je te 2017. godine iz bolničke postelje poručila da je Srđanu sve oprostila.

– Srđan je bio veoma privržen partner i ništa nije ukazivalo na to da će uslijediti ovakav kraj. Nikada nije bio nasilan, ali u posljednje vreme sam primjetila da je postao pretjerano posesivan. Ovo nije trebalo da se dogodi – rekla je Ivana tada.

– Srećna sam što sam živa, a za Srđana ću se moliti cijelog života. Oprostila sam mu – ispričala je tada Ivana sa VMA, gdje je ležala.

– Neurohirurg mi je rekao da su me milimetri dijelili od trajnih oštećenja oka ili mozga. Božjim čudom to se nije dogodilo i ja ću biti dobro – istakla je tada glumica.

Kako je dalje rekla, tragediji je prethodila banalna rasprava, zbog koje je htjela da izađe iz stana, ali joj Srđan to nije dopustio.

– Srđan je nasrnuo na mene, a onda mi prijetio skalpelom za vratom. Pobjegla sam u kupatilo i pozvala policiju. On je, kada je to čuo, uzeo pištolj i ispalio mi hitac u glavu, a onda se ubio – prepričala je Panzalovićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu