Zabava

"Sve se promijenilo, obilazi manastire, pronašao je mir" Da li će se Milan Stanković zamonašiti?

Pevač Milan Stanković poslednjih godinu dana okrenuo se vjeri, te često obilazi manastire, zbog čega su počele da kruže glasine da je odlučio da se zamonaši.

"Sve se promijenilo, obilazi manastire, pronašao je mir"  Da li će se Milan Stanković zamonašiti?
FOTO: TV PINK SCREENSHOT

Kako saznajemo od izvora bliskog pjevaču, Milan Stanković već duže vrijeme mir pronalazi u pravoslavlju, ali ne planira da se zamonaši.

– Pandemija korona virusa u velikoj mjeri uticala je na to da Milan promeni način života. On u posljednjih godinu dana redovno posti, ali i obilazi manastire. Nedavno je posjetio i manastir Podmaine, koji se nalazi u Crnoj Gori, u blizini Budve, koji je na njega ostavio poseban utisak – priča nam izvor blizak pjevaču i dodaje da Stanković ipak ne odustaje od muzike.

– Milan je u vjeri pronašao mir, osjeća se ljepše i spokojnije, međutim, ne planira da se zamonaši. Nastavlja da se bavi muzikom, u planu mu je da publiku uskoro obraduje novom pjesmom – završava izvor.

FOTO: UROŠ ARSIĆ/RINGIER
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RINGIER

Milan Stanković, inače, fotografije sa putovanja ne objavljuje na društvenim mrežama, ali je nekoliko puta do sada dijelio objave koje se tiču pravoslavnih praznika.

On se trudi da svoju ljubav prema Bogu podijeli i sa pratiocima, a mnogi mu često ostavljaju komentare ispod fotografija, podržavajući njegovu posvećenost vjeri.

– Raduj se, Blagodatna, Gospod je s tobom! Blagovijesti su naša prava radost i blaga vijest Arhangela Gavrila da će Presveta Bogorodica, nada beznadežnih, roditi sunce života, voljom Oca i blagodaću Duha Svetoga: ovaploćenog spasa, sina Božijeg, Isusa Hrista – napisao je Milan jednoj od svojih objava, prije nekoliko mjeseci, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu