Zabava

POČETAK NIJE BIO LAK Jelena i Žika danas važe za jedan od najskladnijih parova

Zoran i Jelena Živanović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

POČETAK NIJE BIO LAK Jelena i Žika danas važe za jedan od najskladnijih parova
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Oni su u braku više od 13 godina, a Jelena je otkrila da nije bila u idiličnim odnosima sa njegovim kćerkama, koje se nisu pojavile na njihovom vjenčanju.

Članovi grupe “Zana”, Zoran Žika Živanović i njegova supruga Jelena, na sceni su već skoro 40 godina. U bračne vode upolovili su 2008. godine i u skladnom su braku od tada, bez ikakvih skandala i trzavica.

Zoran i Jelena Živanović vjenčali su se prije 13 godina, a poznato je da kćerke muzičara nisu prisustvovale njihovoj svadbi.

Svadbu su organizovali u tajnosti, 2008. godine, a pored toga što su krili lokaciju na kojoj će se vjenčati angažovali su i obezbjeđenje kako bi se zaštitili od medijske pažnje. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji, ali među njima nije bilo Žikinih kćerki iz prvog braka.

U intervjuu neposredno poslije vjenčanja, koje se odigralo pred odabranima i najbližima, takoreći u tajnosti, Jelena je otkrila detalje svadbe kao i odgovor na pitanje zašto Marija i Tamara nisu bile prisutne.

FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

– To morate da pitate Žiku – rekla je ona svojevremeno za “Svet”.

Iako nije dala direktan odgovor, kako se u javnosti šuškalo, kćerke Zorana Živanovića nisu prihvatile maćehu na početku, međutim ubrzo prilike su se popravile i danas su u bojim odnosima nego ikada, piše Kurir.

Podsjetimo, prije Jelene, Zoran Živanović, poznatiji po nadimku Žika, bio je u braku sa prvom suprugom Verom, sa kojom ima kćerke Tamaru i Mariju. Vera je svojevremeno za domaće medije izjavila da je Žika započeo vezu sa Jelenom dok su njih dvoje još bili u braku.

– On nije htio da prizna da me je dvije godine lagao kako je išao u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana u njenom stanu – rekla je tada Vera, a Jelena i Žika ovo nikada nisu željeli da komentarišu.

Međutim, Žika je ovako prokomentarisao konstataciju da su se on i Jelena izborili za svoju ljubav:

– Stvarno smo se izborili! Na tom putu najteže je bilo zaštititi one koji ništa nisu krivi, one koje ostavljaš. S ove distance mislim da smo kroz buru prošli dobro i da brod sada mirno plovi, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu