Politika

Tragedija u Brčkom potresla i političare: Stižu telegrami saučešća od Džaferovića, Milića i Kadrića

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća gradonačelniku Brčko distrikta Esedu Kadriću i porodicama, povodom tragične smrti šest ljudi u požaru u tom gradu.

Tragedija u Brčkom potresla i političare: Stižu telegrami saučešća od Džaferovića, Milića i Kadrića
FOTO: KLIX/YOUTUBE/SCREENSHOT

S dubokom tugom sam primio vijest o tragičnoj nesreći u Brčko distriktu u kojoj je život izgubilo šestero ljudi, a devetero je povrijeđeno. Iskazujem svoje duboko i iskreno saučešće porodicama nastradalih, Vama i svim građanima distrikta – naveo je DŽaferović u telegramu.

On je dodao da je u mislima i molitvama s porodicama nastradalih i da moli Boga da im podari snage i strpljenja u ovim bolnim i teškim trenucima, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić uputio je danas telegram saučešća porodicama i prijateljima šestoro sugrađana koji su jutros tragično stradali u požaru koji je zahvatio stambenu kuću u naselju Suljagića Sokak.

Pročitajte još

– U jednom od najtragičnijih i najtužnijih dana za Brčko, kada je naš grad ostao bez šestoro sugrađana, a vaše porodice bez najmilijih, molim vas da primite izraze najdubljeg saučešća i istinskog saosjećanja za bol koju danas osjeća svaki stanovnik Brčkog – navodi se u telegramu, koji je Milić uputio u svoje i u ime Skupštine.

Telegram saučešća uputio je i gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić u kojem je istakao da je jutros sve stanovnike Brčkog pogodila tragedija kakva se odavno ne pamti na ovim prostorima.

– Nedostaju mi riječi kojima bih kao čovjek iskazao svoje duboko poštovanje prema stradalim, ali i njihovim srodnicima. Vjerujem da u ovim teškim trenucima za vaše familije, zajedno sa kolegama iz Vlade i ostalih institucija Brčko distrikta, dijelim bol za izgubljenim životima – naveo je Kadrić.

U požaru, koji je izbio jutros u stambenoj kući u brčanskom naselju Suljagića sokak, poginulo je šestoro osoba, a devetoro je povrijeđeno.

Požar u porodičnoj kući u brčanskom naselju Suljagića sokak izbio je jutros u 6.20 časova.

Uzrok požara još nije poznat.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu