Banjaluka

Od klizališta do koncerata: “Banjalučka zima” za vikend nudi dobru zabavu

Na pomolu je čaroban vikend u našem gradu, gdje vas u prekrasno uređenom ambijentu parka „Petar Kočić“ i na Trgu Krajine očekuje bogat zabavni program “Banjalučke zime”, poručili su iz Gradske uprave.

Od klizališta do koncerata: “Banjalučka zima” za vikend nudi dobru zabavu
FOTO: ALEKSANDAR ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

Naveli su da će Banjalučanin Andrej Pucarević osigurati fenomenalnu zabavu večeras, 4. decembra od 19.00 časova.

-Uz dobru muziku očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, ali i brojni drugi sadržaji poput luna-parka i klizališta.

Pročitajte još

U nedjelju, 5. decembra svi posjetioci imaće priliku da uživaju u koncertu Akustik benda- kazali su u Gradskoj upravi.

Kako bi posjetiocima osigurali pravi užitak i nesmetano kretanje, naglasili su da je, u centru grada obustavljen saobraćaj za motorna vozila.

– U dane vikenda, u vremenskom periodu od devet časova 4. decembra do 05.30 časova 06. decembra, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Trga srpskih vladara (od Banskog dvora) do Ulice Marije Bursać, zbog obilježavanja manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“ – kazali su u Gradskoj upravi.

Za vrijeme trajanja obustave, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustava, saobraćaj će biti regulisan i preusmjeravan na propisan način od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Podsjećaju da je ova manifestacija počela  2. decembra, tokom održavanja “Banjalučke zime” posjetioce  očekuje zanimljiv program

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu