Zabava

Dalila i Dejan imaju samo jednu želju "Vezali smo se za njega jer NISMO IMALI DJECU”"

Dejan i Dalila Dragojević sinoć su tokom emisije razgovarali o svom odnosu, te je on tom prilikom istakao da mu je žao jer njegovi roditelji nisu upoznali Dalilu onakvu kakvu je on zna.

Dalila i Dejan imaju samo jednu želju "Vezali smo se za njega jer NISMO IMALI DJECU”"
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Ja sam rekao da nisam bio vezan lisicama, kako ona priča. Meni je krivo što je moji nisu upoznali onako kako je znam, pogriješio sam ja što je nisam vodio sa sobom kod mojih. Nisam im pokazao kakva je ona izbliza. Mogle su stvari da se riješe bolje. To je moj savjet sada za ljude koji imaju sličan problme – rekao je Dejan.

– Dalila tebi je zaprala uši Dejanova rečenica da bi sve bilo drugačije da ste napolju? – glasilo je pitanje za nju.

– Bilo bi drugačije napolju. On bi mene i blokirao i sve da smo napolju, ali pošto smo ovdje, to je drugačije. On bi drugačije to odradio da je napolju i ja sam sigurna u to. Kada je pričao sa porodicom saznao je kako treba da radi sa mnom – komentarisala je Dalila.

FOTO: YOUTUBE
FOTO: YOUTUBE

– Meni bi bilo puno srce da je došao Tedi – rekoa je Dejan.

– Tedija smo mi uzeli kada smo počeli, mi smo se za njega vezali, jer djecu nismo imali. On je kao dijete naše. Tedi je priolazio sa nama sve teške periode, i on je mene gledao sa strane dok sam primala injekcije, i bio uz mene. Meni bi značilo da sam ga vidjela, a vjerujem da ga namjerno nisu doveli da ja ne bih prilazila njima dok su pričali. Ja njega volim najviše na svijetu – rekla je Dalila o Tediju, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu