Društvo

NEMOGUĆE IZAĆI IZ LAVIRINTA Fotografija koja najbolje dočarava situaciju sa parkingom (FOTO)

Svaki vozač u Srbiji zna da parking mjesto zlata vrijedi. Naročito je teško onima koji žive u zgradi pa nemaju gdje da parkiraju svoj auto, a fotografija koju je objavio jedan Novosađanin oslikava o kolikom se problemu zapravo radi.

NEMOGUĆE IZAĆI IZ LAVIRINTA Fotografija koja najbolje dočarava situaciju sa parkingom (FOTO)
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Branislav iz Novog Sada objavio je fotografiju na Tviteru sa svog prozora koji baca pogled na parking i fotku nazvao “Auto tetris”.

Na objavi se vidi da je Branislavljev automobil na samom kraju parkinga i apsolutno je nemoguće da izađe iz ovog lavirinta.

-Ovaj zaokruženi je moj – napisao je Novosađanin, a potom su se javili ljudi koji imaju sličan problem u svom gradu i naselju.

– Idi gradskim prevozom.

– Tako ti i treba kad si prvi došao na posao. Sad ćeš posljednji da odeš.

– Kod nas komšije napravile raspored ko kad ide na posao, da bi znali kojim redom da se naslažu – pisali su oni koji muče istu muku na Branislavljevu objavu.

Situacija sa parkingom u većim gradovima Srbije iz godine u godinu je sve gora, pa se parking mjesto često smatra pravim blagoslovom, naročito kada ne morate da platite.

Rješenja za ovaj problem nema na vidiku, pa je jedini način da izbjegnete nerviranje i ovakve situacije jednostavno gradski prevoz ili vožnja bicikla – što je po ovoj hladnoći neizvodljivo, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu