Hronika

TVRDI DA SE NIČEG NE SJEĆA Muškarcu koji je brutalno pretukao majku određen pritvor

J. A., koji je uhapšen 17. marta zbog postojanja osnova sumnje da pretukao svoju majku u stanu na Zvezdari, danas je na saslušanju pred tužiocem negirao optužbe. Njemu je određen pritvor po dva osnova.

TVRDI DA SE NIČEG NE SJEĆA Muškarcu koji je brutalno pretukao majku određen pritvor
FOTO: SHUTTERSTOCK

Kako navode iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, J. A. je 17. marta u svoju majku J. J., u njenom stanu, prvo napao verbalno, a potom i fizički, zadavši joj više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i lica. Nakon toga je fizički nasrnuo i na svog oca, oštećenog A. J., uhvativši ga za vrat, pri čemu je nastavio da majci zadaje udarce, usljed kojih je zadobila teške tjelesne povrede.

– Osumnjičeni A. J. je danas saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca. Tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog djela koje mu je stavljeno na teret, navodeći da se uopšte ne sjeća šta je radio tog dana – navode iz tog tužilaštva.

Pročitajte još

Njemu je, kako nezvanično saznaje Telegraf, određen pritvor po dva osnova – jer postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično djelo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, narediti vršenje neuropsihijatrijskog vještačenja osumnjičenog, kao i sudsko-medicinskog vještačenja tjelesnih povreda oštećene i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Majka je operisana i uskoro bi trebalo da izađe iz bolnice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu