Hronika

Racija u lokalu u Gradiški: Zaplijenjeni spid, marihuana i ekstazi

Policija je tokom racije u lokalu u Gradiški zaplijenila spid, ekstazi i marihuanu.

Racija policija
FOTO: FOTO:PU BANJALUKA

Kod A.S. iz Banjaluke pronađene su dvije pvc vrećice sa praškastom materijom koja asocira na spid, nakon čega je Banjalučanin uhapšen.

– O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv A.S. podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Prilikom kontrole V.D. iz Srpca, kod iste je pronađena PVC vrećica u kojoj se nalazi suha materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, a prilikom kontrole D.L. iz Banjaluke, kod njega je pronađena pvc vrećica u kojoj se nalazilo više komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi.

Zbog počinjenog prekršaja V.D. i D.L. izdati su prekršajni nalozi.

– Daljim radom policijskih službenika, počinjeno je testiranje tri osobe na prisustvo opojnih droga u organizmu kojom prilikom je utvrđeno da su isti pozitivni, te da su tokom večeri konzumirali opojnu drogu na gradskom keju u ulici Obala Vojvode Stepe. Zbog počinjenog prekršaja po D.Ž. i M.K. oboje iz Banjaluke i Z.P. iz Gradiške uručeni su prekršajni nalozi – naveli su iz PU Gradiška.

U saopštenju se dodaje da će policija i u narednom periodu preduzimati pojačane mjere u cilju suzbijanja i sprečavanja krivičnih djela i prekršaja iz oblasti neovlaštene proizvodnje, prometa i upotrebe opojnih droga.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu