Kultura

Nova predstava za mališane u Bratuncu: Manifestacija nastavljena nastupom pozorišta "Maslačak" iz Bijeljine

Predstavom za djecu "Čarobni orman" u izvođenju Pozorišta "Maslačak" iz Bijeljine, večeras je nastavljen program petih "Dana pozorišta" u Bratuncu koji su počeli 21. marta.

Nova predstava za mališane u Bratuncu: Manifestacija nastavljena nastupom pozorišta "Maslačak" iz Bijeljine
FOTO: SRNA

Predstava je privukla veliki broj mališana iz ovog mjesta, držala njihovu pažnju i izmamila aplauze.

Pozorišna predstava “Opet plače, al` sad od sreće”, koju je trebalo sinoć da izvedu glumci Ljubovijskog dramskog pozorišta, odgođena je zbog dana žalosti u Republici Srpskoj.

Iz bratunačkog Doma kulture saopšteno je da će ova predstava biti odigrana u ponedjeljak, 28. marta, u 19 časova i da kupljene ulaznice važe za novi termin.

Pročitajte još

“Dani pozorišta” u Bratuncu počeli su monodramom “Dučićevi eseji o sreći i ljubavi” koju je izveo beogradski glumac Aleksandar Dunić.

Sutra će Pozorište mladih “Milica Topalović” iz Bratunca izvesti predstavu “Art”.

Manifestacija je trebala biti završena u nedjelju, 27. marta, predstavom “Noć bogova” u izvođenju poznatih beogradskih glumaca Vojina Ćetkovića, Nebojše Ilića i Dejana Lutkića, ali će zbog odgađanja jučerašnje predstave završetak biti dan kasnije.

Organizatori manifestacije su Dom kulture i Pozorište mladih “Milica Topalović” iz Bratunca uz sponzorstvo opštine i četiri firme iz srebreničke i bratunačke opštine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu