Društvo

"Prima lijekove protiv bolova" Ljekari otkrili u kakvom je stanju Ljajić

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedjeljak je u redu, prima lijekove protiv bolova i pratimo ga, rekao je danas za Tanjug direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

"Prima lijekove protiv bolova" Ljekari otkrili u kakvom je stanju Ljajić
FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RAS SRBIJA

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju kada je poginuo predsjednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić koji je upravljao automobilom koji je izletio sa auto-puta.

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nesreće došlo oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smjera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo “škoda superb kvatro” gdje je Ljajić bio na mestu suvozača sletjelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Pročitajte još

Navodi se da je zamjenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je vozilom najvjerovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome je na licu mjesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške tjelesne povrede.

Tužilaštvo je saopštilo da trenutno uzrok saobraćajne nesreće nije poznat, piše Telegraf.

Navodi se da je uz uviđaj lica mjesta dat nalog za izuzimanje putničkog vozila koje je učestvovalo u nesreće radi eventualnog vještačenja.

Izdat je i nalog za obdukciju leša vozača, pokojnog Gogića u Zavod za sudsku medicine u Nišu.

Naknadno je dat i nalog da se obavi razgovor sa Ljajićem kada to njegoo zdravstveno stanje dozvoli u cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će se doći do saznanja o uzroku nastanka saobraćajne nesreće.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu