Zabava

"Nakon svega što je rekla" Mnogi šokirani posjetom Megan Markl kraljici Elizabeti (FOTO)

Korisnici društvenih mreža šokirani su nakon što se saznalo da su Megan Markl i princ Heri u tajnosti posjetili kraljicu Elizabetu nakon dvije godine.

"Nakon svega što je rekla" Mnogi šokirani posjetom Megan Markl kraljici Elizabeti (FOTO)
FOTO: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA

Ova posjeta označava prvi susret Meghan s kraljicom od intervjua koji je dala Opra Vinfri, a u kojem je jednog od članova kraljevske porodice optužila za rasizam.

„Kako se mogla suočiti s njima nakon svega što je rekla?”, “Mislim da bi bili izviždani da je objavljeno da će se sastati”, “Dakle, za Herija i Megan nije bilo dovoljno sigurno prisustvovati komemoraciji njegovog djeda, ali je bilo dovoljno sigurno da ove sedmice skitaju po Vindsoru bez zaštite?”, “Zašto ih mediji još uvijek oslovljavaju titulama. Oni su samo gospodin i gospođa”, “Kako je nije stid nakon svega”, samo su neke od reakcija na Tviteru.

Pročitajte još

Podsjećamo, portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa potvrdio je za Insajder da su Heri i Megan posjetili kraljicu na putu prema Holandiji gdje se u subotu održava „Invictus Games“, takmičenje za ranjeno vojno osoblje, koje bi trebalo početi u subotu, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu