Zabava

"Neka Konstrakti crkne krava" Već dva dana traje saga na društvenim mrežama, a sada se oglasila i Biljana Srbljanović

Već dva dana traje saga na društvenim mrežama oko Konstrakte i njene uskršnje fotografije na kojoj su stolovi u obliku slova "Z" što je trenutno ruski simbol tokom rata u Ukrajini.

"Neka Konstrakti crkne krava" Već dva dana traje saga na društvenim mrežama, a sada se oglasila i Biljana Srbljanović
FOTO: DALIBOR DANILOVIĆ, RTS / RINGIER

Ovu scenografiju su pojedini teoretičari zavjere shvatili kao da ovogodišnja predstavnica na Evroviziji želi da poruči nešto o trenutnom ratu.

Ovim povodom oglasila se dramaturškinja Biljana Srbljanović koja je, takođe na društvenim mrežama, iznijela svoj stav o histeriji koja se vodi ova dva dana.

Ona je stala u odbranu Konstrakte.

– Činjenica da ljudi namjerno tvituju optužbe na engleskom, taguju Eurosongove zvanične naloge i prave intrigu tamo gdje je nema, može da nanese veliku štetu Konstraktinom nastupu, ako bude morala da demantuje, objašnjava, da se pravda zbog izmišljotina, a svi znamo da je to nemoguća misija. Mnogo smo gadan svijet. Zavidan i podao – napisala je Srbljanovićka na Fejsbuku između ostalog.

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Cijelu dramu u vezi sa Konstraktom i stolovima u obliku slova “Z” nazvala je “osvetom mediokriteta” i dodala da je u pitanju koncept “Neka Konstrakti crkne krava”.

Zbog sveopšte histerije i sama Konstrakta je odlučila da odgovori teoretičarima zavjere obraćajući im se na društvenim mrežma uz tri rečenice:

“Danas sam shvatila, ipak je ravna”, “2Pak je živ”, “I svemir je ravan”, piše Blic.

Podsetimo, juče se u toku dana oglasio i RTS povodom insinuacija da Ana Đurić Konstrakta Uskrs čestita uz “poruku podrške ruskoj vojsci u ratnoj Ukrajini” kako bi demantovao ove navode.

.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu