Zabava

Detalj koji je rijetko ko primijetio: Marija i Konstrakta dijele nešto što bi moglo biti PRESUDNO (FOTO)

Nakon prvog polufinala na "Evrovziji" 10 zemalja obezbijedilo je sebi plasman u finale prestižnog takmičenja koje će se održati u subotu 14 maja.

Detalj koji je rijetko ko primijetio: Marija i Konstrakta dijele nešto što bi moglo biti PRESUDNO (FOTO)
FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta u četvrtak 12. maja takmičiće se za prolaz u finale ovog prestižnog takmičenja.

Njena pjesma “In corpore sano” već je postala veliki hit, a gotovo da nema osobe na svijetu koja nije čula za nju i kojima se nije dopala. U vazduhu se osjeća nada da će Konstrakta pobijediti na takmičenju, kao što se osjećala 2007. godine kada je pobjedu na Evroviziji odnijela Marija Šerifović, ali to nije jedina stvar koja je zajednička dvjema srpskim predstavnicama.

Pročitajte još

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavila se slika koja pokazuje nevjerovatnu sličnost između Konstraktike i Marijine koreografije za Evroviziju. Obje pevačice iza sebe su imale još po pet članova na sceni, ali je zanimljivo da je položaj ruku značajan za obje koreografije, piše Blic.

Takođe, upečatljivo je da su se obje pjevačice za svoj tim odlučile da budu u crnim odjevnim kombinacijama koje su propraćene bijelim detaljima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu