Zabava

"Koji je mjesec trudnoće" Dara Bubamara se izobličila, a na slikama izgleda kao lutka (FOTO)

Pjevačica Dara Bubamara nedavno se pojavila u jednoj emisiji i tom prilikom pokazala kako zaista izgleda.

"Koji je mjesec trudnoće" Dara Bubamara se izobličila, a na slikama izgleda kao lutka (FOTO)
FOTO: DARA BUBAMARA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, korisnici društvenih mreža su komentarisali da je evidentno da Dara Bubamara koristi fotošop i da je razlika u izgledu uživo i preko Instagrama očigledna.

Tako je Dara gostovanjem u emisiji “Exkluzivno” stvorila sumnju da je navodno trudna.

“Gde je Dara sa Instagrama”, “Je l’ ovo ona trudna?”, “Koji je mjesec trudnoće: sedmi ili osmi?”, glasili su komentari ispod videa u kom je Bubamara davala intervju.

U prilog tome svjedoče i fotografije na Instagramu gdje Dara izgleda uže i tanje nego što je to slučaj u prirodi.

Između ostalog, uvjerite se sami.

Podsjetimo, nedavno se pisalo da je Dara Bubamara navodno zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone.

Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pjevačica imala do sada, ali i „cjenovnik“.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije nešto više od deset godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica “sedmica”, a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 evra.

– Često menjam silikone, prije svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svjetske trendove, dosta je više lažnog morala – govorila je Dara za domaće medije.

Pročitajte još

Pjevačica je za nov osmijeh iskeširala 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cijena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtjev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu