Zabava

“Istina je, Mateo i ja nismo zajedno" Kaja Ostojić prvi put progovorila o raskidu sa hrvatskim fudbalerom

U domaćim medijima danas je odjeknula vijest kako je Kaja Ostojić, okončala vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, nakon tri godine ljubavi.

“Istina je, Mateo i ja nismo zajedno" Kaja Ostojić prvi put progovorila o raskidu sa hrvatskim fudbalerom
FOTO: KAYA_OSTOJIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ovim povodom sada se pjevačica prvi put oglasila na svom Instagram profilu i potvrdila glasine o raskidu.

– Mateo i ja samo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumijevanja i ispoštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja – napisala je pjevačica na Instagramu.

Inače, domaći mediji su pisali kako, Kaju nikada nije prihvatila porodica njenog sada već bivšeg dečka.

– Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi njome. Njih dvoje su se sve vrijeme nadali da će taj njihov stav da se promjeni kada budu vidjeli koliko se vole i koliko su srećni – rekao je izvor.

Pročitajte još

Dodao je:

– Ništa se nije promjenilo samo su vremenom osjećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor sa FK “Rijeka” usljedio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promjenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su donijeli teško, bez teških riječi i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino riješenje – rekao je izvor za Telegraf.

Kaja je nakon raskida pokupila sve stvari iz zajedničkog stana u Francuskoj i vratila se u Beograd, dok se Mateo preselio u Rijeku. Ona će nastaviti život u Beogradu i neće se vraćati u Francusku.

Podsjetimo, Kaja i Mateo su uplovili u emotivnu vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju pjevačica je postavila pola godine kasnije na Dan zaljubljenih kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu