Hronika

"SVUDA JE BILO KRVI" Očevidac teške nesreće otkriva da vatrogasci nisu mogli da izvuku vozača (FOTO)

Čula sam da je napolju haos, kočenje, lomljava, ali nisam mislila da se nešto ovako dogodilo...

"SVUDA JE BILO KRVI" Očevidac teške nesreće otkriva da vatrogasci nisu mogli da izvuku vozača (FOTO)
FOTO: RTS / SCREENSHOT

Ovako za Blic priča očevidac teške nesreće koja se dogodila rano jutros na Zrenjaninskom putu, a u kojoj je nastradao Lj.A. (34), a povrijeđena T.T. (21).

Do nesreće je došlo kada je vozač “reno klija” udario u automobil ispred sebe, izgubio kontrolu i sletio sa puta, udario u ogradu, a potom u još jedno parkirano vozilo u dvorištu na Zrenjaninskom putu.

Prema njenim riječima, nakon nekoliko minuta začule su se sirene.

– Izašla sam i vidjela Hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. Auto je otkinuo dio ograde od autobuske stanice, letio je i zakucao se u stepenice servisa ispred kojeg je bio parkiran drugi automobil – priča ona.

Pročitajte još

Kako navodi, vozač automobila je bio zaglavljen u vozilu, pa su ekipe vatrogasaca morale vozilo da sijeku ne bili došli do njega.

– Čula sam da oboje nisu bili vezani i da je vozio brzo. Nije moguće da je ovako smrskao automobil i otkinuo ogradu da je vozio onoliko koliko je ovdje ograničenje. Djevojku su odmah izvukli, Hitna pomoć ju je odvezla. Svuda je oko stepenica bilo krvi i dijelova automobila – navodi ona.

“Rano ujutru i kasno uveče ne izlazim na put”

Kako navodi naš sagovornik, na Zrenjaninskom putu postoje kamere koje mjere brzinu, ali to ne sprečava vozače da se kreću većom brzinom od dozvoljene.

– Za 30 godina koliko živim ovde, nikad se nisam usudila da pretrčim ulicu rano ujutru ili kasno uveče. Onaj ko to uradi, svaka mu čast, ali ovdje voze toliko brzo da ukoliko im se neko nađe na putu, neće moći da zakoče. Pošto su ljudi svakodnevno pretrčavali, postavili su oni betonsku ogradu, ali uzalud. Dešavalo se ovdje i da voze u kontra smjeru. Zanesu se, ne znaju put, ovdje ima mnogo rupa, nije put ravan ko tepsija pa da ne možeš tek tako da izgubiš kontrolu – priča ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu