Zabava

"On je svima urezan u pamćenje" Sa štakom pratio reprezentativce Jugoslavije, a evo šta sada radi mali Stanoje

Predrag Peđa Vasić osvojio je srca publike kao mali Stanoje u filmu "Montevideo, Bog te video".

"On je svima urezan u pamćenje" Sa štakom pratio reprezentativce Jugoslavije, a evo šta sada radi mali Stanoje
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ, SCREENSHOT/KOMBO/RINGIER

On je tada imao 13 godina i bio je jedan od najomiljenijih likova u filmu i seriji, a rasplakao je i mnoge zbog uloge djeteta koje ima tešku sudbinu od rođenja i hoda na štaku. Dječak Stanoje, kako ga i danas pojedini zovu, ima 25 godina i dalje se bavi glumom, a pored toga i voditeljstvom.

Vasić danas izgleda dosta drugačije, ali je i te kako prepoznatljiv. Kako je prošlo 12 godina od snimanja filma, Peđa je promijenio i imidž, pa sada ima dugu kosu.

Mladi glumac je kao Stanoje u Montevideo pratio reprezentativce Jugoslavije, a danas je dio jedne sportske emisije i prethodnih dana bavio se svjetskim prvenstvom u fudbalu u Kataru i bodrio fudbalere Srbije, piše Blic.

– Snimanje “Montevidea” za mene je bilo divno iskustvo. I danas me ljudi prepoznaju po ulozi malog Stanoja. Trudim se i borim da radim različite uloge, kako bi me zapamtili i po nečem drugom, ali je on svima urezan u pamćenje za cijeli život. Volio bih da primjete moj dar i iskustvo kroz neke druge role – pričao je Predrag, koji je još kao šestogodišnji dječak upisao školu glume, dok je prvu ulogu ostvario u studentskom filmu “Ko čuva čuvare”, 2006. godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu