Zabava

NAJŽEŠĆA SVAĐA NA ESTRADI Ovi pjevači decenijama ne mogu da se smisle (FOTO)

Mnogi pjevači slažu se sa činjenicom da na estradi nema pravih prijateljstava, a neki među njima su i godinama ljuti neprijatelji.

NAJŽEŠĆA SVAĐA NA ESTRADI Ovi pjevači decenijama ne mogu da se smisle (FOTO)
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Svađe i ratovi naših poznatih ličnosti jedna su od glavnih tema. A jedan od najžešćih sukoba na našoj javnoj sceni, budući da traje decenijama, je između Miroslava Ilića i Lepe Brene.

FOTO:  S. KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER

Iako su na početku svojih muzičkih karijera bili nerazdvojni, išli zajedno na turneje, provodili noći u kafani zajedno – sve je puklo i od sada su već godinama na ratoj nozi.

Kako se nagađalo, glavni razlog njihove svađe je Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antovović, s kojom je pjevač dobio i vanbračnog sina kojeg nije priznao. Njih dvoje se već pet godina sude za očinstvo, a Lepa Brena je Antonovićevoj velika podrška, kao i svjedok na sudu protiv Ilića, piše Blic.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

– Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dvije godine na turneji, obišli smo cijeli svijet. Zabavljali su se i voljeli tada i rezultat te ljubavi je Devin. Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči… Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. vijeku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu. Naravno da bih opet bila svjedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta djeca osjećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu – rekla je Brena za medije.

S druge strane, komentariše se i da je sve počelo 1999. godine, za vrijeme bombardovanja, kada je Miroslav Ilić javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobjegli iz Srbije i sklonili se u Americi.Međutim, prava istina je da su se Brena i Boba sa decom spakovala i zaista otišla u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

Pročitajte još

– Dvije nedjelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za djecu i za njih bolje da se sklone, kad već imaju mogućnost. Tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima – ispričao je izvor svojevremeno.

FOTO: PINK TELEVIZIJA/SCREENSHOT
FOTO: PINK TELEVIZIJA/SCREENSHOT
Miroslav Ilić
FOTO: SCREENSHOT

Bilo kako bilo, ni jedan ni drugi nikada nisu previše otkrivali detalje sukoba.

Ipak, nedavno gostujući u Amidži šou Miroslav je odgovorio na pitanje sa kim sa estrade nije u dobrim odnosima.

– Pa to svi znaju. Lepa Brena. Jedna jedina sa kojom ne govorim – istakao je slavuj iz Mrčajevca.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu