Banjaluka

KONCERTI ZA MALE I VELIKE Breskvica najavila dobru zabavu u Banjaluci

Regionalna zvijezda Anđela Ignjatović, popularnije poznata kao Breskvica, održaće sutra dva koncerta u Banjaluci.

KONCERTI ZA MALE I VELIKE Breskvica najavila dobru zabavu u Banjaluci
FOTO: RINGIER

Organizator koncerta Breskvice u Banjaluci je Daun sindrom centar Banjaluka, a direktor centra Zoran Jelić poručio je da su odlučili da počaste Banjaluku sa dva koncerta. Prvi koji počinje u 17 časova je namijenjen maloljetnim osobama, dok je drugi, u 21 čas, namijenjen punoljetnoj publici.

Pjevačica Breskvica kaže da rado dođe u Banjaluku i da je na prvom mjestu oduševi hrana.

– Želim da se zahvalim Vama na pozivu i doktoru Vladi Đajiću koji je ovo organizovao, zvao me i što me je dočekao ovdje lijepo – rekla je Breskvica, a otkrila je da svaki svoj nastup otvara najpopularnijom pjesmom u tom momentu.

Govoreći o karijeri i izboru pjesama, kaže da joj pomaže tim saradnika.

– Ukoliko mi u Generaciji ZED ne pravimo pjesmu nego je dobijemo od drugih izvođača, onda svi biramo – poručuje Breskvica i ističe da pjesma “S anđelima” nema posvetu i da je tu pjesmu radio Rasta. Za važnu saradnju u posljednje vrijeme ističe duet sa MC Stojanom.

– Svaka je obilježila svoj period. Prvi duet sa MC Stojanom koji mi je mnogo pomogao u životu i ta mi je saradnja bila najdraža. Moje kolege obraćaju pažnju na pjesmu, a meni je važno da spot bude podjednako dobar. Što se tiče mojih spotova, ja učestvujem tako što dam ideju, pa moji ljudi dalje to prave – kaže Breskvica.

Inače, Anđela kaže da se ne sjeća kako je dobila nadimak Breskvica. Pamti ga iz osnovne škole, a tako je sada i roditelji zovu.

Organizator Zoran Jelić iz Daun sindrom centra Banjaluka kaže da su se na ovaj potez odlučili jer se ambasador Centra doktor Vlado Đajić odrekao poslaničke naknade i donirao je Daun sindrom centru.

– Napravili smo da bude jedan koncert za maloljetnike u 17 časova, a drugi kasnije za odrasle. To je sve dogovoreno u saradnji s našim ambasadorom. Imali smo vijećanje koga da pozovemo i jednoglasno je odlučeno da to bude Breskvica – kroz smijeh priča Jelić.

Ponovio je da koncert Banjaluci poklanjaju osobe s Daunovim sindromom.

Pročitajte još

– Mi do sada nismo mogli da vidimo osobu s Daunovim sindromom da prisustvuju, a ne da organizuju koncert. Na koncertu će se održati veliki socijalni kontakt – osobe s Daunovim sindromom će biti pomiješane s ostalima. Moramo da shvatimo da su te osobe najprije ljudi, a tek onda osobe s Daunovim sindromom – kaže Jelić.

Objasnio je da na koncertu neće biti alkohola, ali da je zabava zagarantovana.

Za kraj je rekao da je ulaz na koncert slobodan.

– To je bio uslov kada smo razgovarali s našim ambasadorom da se mi proveselimo i da se svi u Banjaluci provesele. Muzika je put do sreće i ja želim da se zahvalim Breskvici koja, kada je čula, rekla da će naći termin – istakao je Jelić, piše Atv.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije