Politika

Vukanović kritikovao sporu izgradnji puteva u Srpskoj "Kolima ću blokirati auto-puteve i platiti kaznu za to" (VIDEO)

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, najavio je da će automobilom blokirati puteve u Srpskoj.

Nebojša Vukanović najavio je da će automobilom blokirati puteve u Srpskoj
FOTO: NEBOJŠA VUKANOVIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

On je na sjednici NSRS kritikovao sporu izgradnji puteva u tom entitetu. Naročito se osvrnuo na put od Foče prema Crnoj Gori, odnosno prelazu Šćepan Polje.

– Radove ste počeli pred izbore, 16. septembra, na putu Šćepan Polje. Znate koliko ste napravili, samo 10 centimetara. Pravite nas budalama, ponižavate nas, vrijeđate nas, gazite nas – poručio je Vukanović vladajućim strukturama na sjednici NSRS.

Nažalost, dodao je “Hercegovci suicidalno to podržavaju jer vole da ljube lance”.

– Ne mogu da nijemo posmatram da nas 18 godina pravite budalama. A nabrojaću vam takvih pet dionica. Srbija je dala 5,5 miliona kao donaciju i te pare su nestale misteriozno – kazao je on.

Pročitajte još

Dodao je da će preduzeti druge mjere.

– O ovome više neće da diskutujem, a vi me proglasite budalom, nego ću kolima blokirati autoput i puteve Republike Srpske, čim ih vrate, i platiti kaznu za to – rekao je Vukanović, prenosi Klix.

Podsjetimo da je policija u Trebinju oduzela Vukanoviću automobil nakon što je iz protesta blokirao ulaz u gradske institucije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu