Zabava

Zamijenila je muža sa komšinicom i to joj je UNIŠTILO PORODICU: "Počelo je sa poljupcem, a završili smo u krevetu"

Razmjena muža sa komšinicom bila je za jednu ženu “uzbudljiva” – ali se završila sa raspadom porodice. Sada 78-ogodišnjakinja Kej Morijarti otkriva da je svingeraj sa prvim komšijama 1970-ih godina imao posljedice, koje su se osjećale decenijama poslije.

Zamijenila je muža sa komšinicom i to joj je UNIŠTILO PORODICU:  "Počelo je sa poljupcem, a završili smo u krevetu"
FOTO: PROMO

Penzionisana sekretarica iz Kenta rekla je da je bila u iskušenju da zamijeni muža, pošto je o tome čitala u vodiču za samopomoć.

Razgovarala je sa svojom prijateljicom “Ritom”, koja je živjela pored njih, i obje žene su razmatrale ideje sa svojim muževima.

Kej je bila ubijeđena da bi joj to pomoglo, jer nije osjećala hemiju sa svojim mužem Robertom, koga je upoznala kada je imala devetnaest godina.

Uvijek sam bila vjerna Robertu i on je bio jedini muškarac sa kojim sam spavala. Ipak, potajno sam se pitala kako bi to bilo sa nekim drugim – ispričala je ona.Dok je njen suprug prvobitno bio skeptičan, Ritin muž Teri bio je voljan da se partneri za seks zamijene.

Tako su porodice isplanirale zajednički odmor. Rita i Teri sa svoje dvije kćerke, i Kej i Robert sa kćerkom i sinom, otputovali su na četiri nedjelje.

Organizovali su se da već prve nedjelje Rita i Robert provode dane zajedno, a da Kej i Teri čuvaju djecu. Druge nedjelje je trebalo da bude red na Terija i Kej da “svingerišu”.

Niko od njih nije mogao da čeka toliko dugo. Rita i Robert su otišli u skup hotel, dok su Kej i Teri takođe imali seks prije odmora.

– Počelo je sa strastvenim poljupcem i prije nego što sam se osvjestila, bili smo u krevetu. Poslije svega sam se osjećala uzbudljivo, u izmaglici, kao da sam uzela drogu – rekla je Kej.

https://twitter.com/fashion2dream/status/1089291872797945856

Tada su otišli na odmor, poštujući ugovoreni raspored. Kada su se vratili kući, sve se promijenilo.

Kej je navela da su Rita i Robert objavili da će početi da žive zajedno i da će povesti svu djecu sa sobom.

Ona je završila sa Terijem, krijući svingerisanje od svojih roditelja i osjećajući sramotu. Njena kćerka Rejčel se, zajedno sa mlađom Terijevom kćerkom, preselila kod njih.

Iako je bilo više “hemije” sa njenim bivšim komšijom, nedostajala joj je porodica koju je imala sa Robertom.

Dodatno je odmagalo što je Teri bio u dugovima. Počeli su da kruže tračevi da su se porodice “zamijenile”.

Obje porodice su se na kraju preselile – Robert i Rita su otišli u sevjerozapadnu Englesku, dok su Teri i Kej živjeli na južnoj obali.

Poslije sedam godina pokušavanja i konstantnih neuspjeha, Kej i Teri su se razišli.

Ona je tada pokušala da popravi svoju vezu sa kćerkom Rejčel – koja tada nije pričala sa ocem, piše Blic.

Prisjećajući se “zamijene partnera i štete koju je to načinilo”, Kej je istakla da je Rejčelina veza sa ocem bila uništena kao posljedica svingerisanja i raspada porodice.

Kej je rekla da nije voljela Roberta, ali još uvijek ne može da vjeruje da je rizikovala sigurnost njihovog braka zbog jedne strastvene noći”. Kej je napisala knjigu o svom iskustvu, koja se prodaje na “Amazonu”.

(Blic)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu