Svijet

SEKS OKONČAN TRAGEDIJOM Stavio kokain na vrh polnog organa, žena se PREDOZIRALA

Nijemac Andreas Niderbihler, inače estetski hirurg, i Ajvon bili su u seksualnoj vezi. Ona je zbog uspješnog ljekara čak htjela ostaviti supruga. Kobne večeri bili su u njegovom stanu u Halberštatu.

SEKS OKONČAN TRAGEDIJOM Stavio kokain na vrh polnog organa, žena se PREDOZIRALA
FOTO: SHUTTERSTOCK

Dr. Andreas Dejvid Niderbihler (43) osuđen je na sudu u Magdeburgu na devet godina zatvora zbog smrti Ajvon (38), njegove ljubavnice koja je preminula nakon oralnog seksa s njim u februaru prošle godine, piše Daily Mail.

Obećao joj je da će ju izliječiti, a sad je mrtva. Naša kćerka bila je zgodna i bila je njegova pacijentkinja. Operisao ju je dva puta zbog povrede tetiva – rekao je otac koji je nakon smrti kćerke imao dva srčana udara.

Hirurg je prije oralnog seksa na polni organ utrljao kokain, a da svojoj ljubavnici nije rekao za to. Nakon oralnog seksa, ženi je pozlilo. Hirurg ju je u panici prevezao u obližnju kliniku, ali uprkos naporima ljekara, ondje je preminula od predoziranja.

Tokom suđenja saznalo se da je hirurg u nekoliko navrata između 2015. i 2018. tajno drogirao svoje partnerke stavljajući kokain na polni organ, a još im je i drogu sipao u šampanjac. Prije tragedije bio je poznat kao uspješan estetski hirurg i vodio je nekoliko klinika, prenosi avaz.ba.

 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu