Zabava

UŽIVA NA SNIJEGU Poznata glumica nakon porodične tragedije rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo gdje je sada

Glumica Ana Sakić dugo se nije pojavljivala u javnosti, a sada je fotografisana na Kopaoniku kako uživa u aktivnostima na snijegu.

UŽIVA NA SNIJEGU Poznata glumica nakon porodične tragedije rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo gdje je sada
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Mnogi u prvi mah nisu prepoznali da se iza tamnih naočara krije lijepa srpska glumica Ana Sakić, koja se posljednjih godina rijetko pojavljuje na javnim događajima. Ona je posljednje zimske dane odlučila da provede na skijanju na Kopaoniku, a po njenon izrazu lica vidi se da joj boravak na planini izuzetno prija.

Ana Sakić je jedna od rijetkih domaćih glumica koja je ostvarila uspjeh i u filmovima holivudske produkcije, a pored uspješne karijere njen život obilježila je velika tragedija. Anin brat izvršio je samoubistvo prije više od jedne decenije, a glumica je ovaj gubitak veoma teško podnijela i utjehu je pronašla u religiji.

Ta tragedija je bila za vrijeme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimir Jevtovića možda i ne bih bila tu gdje jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst – ispričala je ona svojevremeno u emisiji “Ekskluzivno”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu