Hronika

SKUPA AUTA, TERETANA I KRIMINAL Fejsbuk profil ubijenog "škaljara" otkriva kome se OTVORENO DIVIO (FOTO)

Podgoričanin Milo Ilić (28) koji je ubijen juče u Podgorici važi za jednog od pripadnika “kavačkog klana”, a da je svoju kriminalnu karijeru gradio po uzoru na neke od “proslavljenih” mafijaša i likova sumnjivih biografija, jasno je ako se pogleda njegov profil na društvenim mrežama.

SKUPA AUTA, TERETANA I KRIMINAL Fejsbuk profil ubijenog "škaljara" otkriva kome se OTVORENO DIVIO (FOTO)
FOTO: MILO ILIĆ/SCREENSHOT FACEBOOK

U Mila Ilića (28) ispaljena je kiša metaka u trenutku kada je izašao iz kladionice, krećući se ka svom džipu, a policija intenzivno traga za maskiranim pucačem koji je za sobom ostavio 15 čaura na mjestu ubistva. Danas je objavljen snimak mladića osumnjičenog da je likvidirao Ilića.

Posted by Milo Ilic on Saturday, February 15, 2014

U međuvremenu, češljaju se informacije i svjedoci koji bi mogli da dovedu do eventualnog počinioca ovog zločina, te se tako na razgovore pozivaju bezbjednosno interesantne osobe i ljudi bliski suparničkom, “škaljarskom klanu”.

O Ilićevoj kriminalnoj prošlosti i želji da stasa u kriminalca potencijalno govore i fotografije koje je dijelio na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Posted by Milo Ilic on Thursday, June 5, 2014

Tako je na njegovom profilu moguće vidjeti kadrove iz legendarnog filma “Kum”, fotografije čuvenog dilera Pabla Eskobara, fotografija iz filma “Lice s ožiljkom” (Scarface), ali i fotografije Zorana Šijana, kik-boksera ubijenog 1999. godine u Beogradu dok je čekao zeleno svjetlo na semaforu.

Ilić se na svojim profilima na društvenim mrežama redovno hvalio skupim životom, fotografijama pored bijesnih kola i iz teretane.

Posted by Milo Ilic on Monday, September 17, 2012

Iako motiv Ilićevog ubistva za sada nije poznat, pretpostavlja se da se njegovom likvidacijom koja se desila samo deset dana nakon ubistva Veselina Veska Vukotića, oca Jovana i Igora koji se smatraju vođama škaljarskog klana, nastavlja krvavi rat zaraćenih crnogorskih klanova.

(Blic)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu