Zabava

VREĆO PRODAJE SVOJU PINK HALJINU Ovo je kreacija u kojoj je šetao na SFF, novac ide u humanitarne svrhe

Dan nakon otvaranja 25. Sarajevo Film Festivala sliježu se utisci s crvenog tepiha. Bilo je kreacija i dama koje su ostavljale bez daha, ali i onih koji se nisu baš pokazali na crvenom tepihu.

Božo Vrećo
FOTO: FOTO: AVAZ/RAS SRBIJA

Božo Vrećo šetao je crvenim tepihom u roza kreaciji, o čemu se i danas priča.

View this post on Instagram

Moja kreacija za prvu noć SFF-a💗Divna noć✨

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Ove godine sam tu za sjajni SFF, od moje žute haljine su prošle tri godine, ta žuta haljina je prodata u galeriju u Londonu i novac je poklonjen Zemaljskom muzeju za očuvanje Hagade. Ove godine je to pink haljina i svakako da će njenom prodajom novac biti darovan u humanitarne svrhe Centru za slijepu djecu kojima će taj novac bar malo pomoći u svakodnevnim potrebama. Kako je ove godine SFF pod pokroviteljstvom UNESCO-a, motivi na mojoj haljini biće u skladu s našom nematerijalnom baštinom i tradicijom, pa će detalji sa stećaka, tačnije Kolo, i duž haljine, dva simbola koja vidite su moj logo, logo mog prezimena Vrećo koji je na svim mojim haljinama i uskoro na mojoj kolekciji, izrađen vrijedno u štampariji i jako sam zahvalan i srećan zbog toga – napisao je Vrećo na Instagramu, piše Avaz.

Amra Džeko zablistala je na crvenom ćilimu. Među najljepšim i najelegantnijim bila je Lejla Filipović, a glumac Adnan Hasković se nije odvajao od supruge.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu