Svijet

Kraljevska porodica na STUBU SRAMA: Isplivao dokaz koji povezuje princa sa MILIONEROM PREDATOROM

Dan nakon što se Bakingemska palata konačno oglasila povodom nagađanja da je princ Endru bio sa jednom od maloljetnih seks robinja milijardera Džefrija Epstajna saopštivši da je “princ zgrožen”, u javnosti su se pojavili novi dokazi koji pokazuju da je mlađi brat princ Čarlsa možda slagao.

Kraljevska porodica na STUBU SRAMA: Isplivao dokaz koji povezuje princa sa MILIONEROM PREDATOROM
FOTO: TANJUG/AP, PROFIMEDIA/RAS SRBIJA

Naime, britanski Dejli mejl došao je do zapisnika o letu koji pokazuju da je jedna od Epstajnovih žrtava, Virdžinija Roberts, letjela u London, Njujork i na Karibe 2001. godine.

Robertsova tvrdi da se kao 17-godišnjakinja srela sa princom na sva ti pomenuta mjesta, a istraživanje Dejli mejla pokazalo je da je i princ bio u isto vrijeme na istim mjestima.

Ipak, zapisnik o letenju nije i direktna potvrda tvrdnji Robertsove da je bila primorana na seksualni čin sa princom na tim lokacijama, ali nije ni dokaz da je princ iskren, navode britanski listovi.

U pravnim dokumentima podnijetim u Palm Biču na Floridi, tvrdili su da je maloljetna Robertsova “bila prisiljena na seksualne odnose” sa princom Endruom “na tri odvojene geografske lokacije: u Londonu (u stanu Gislejn Maksvel), u Njujorku i na privatnom Epstajnovom ostrvu na američkim Djevičanskim ostrvima”.

Zapisi o letovima

Evidencije leta luksuznog crnog Epstajnovog aviona “Gulfstream” nisu javno dostupne, ali je Dejli mejl prikupilo podatke za mart i april 2001. godine koji pokazuju da Robertsova letjela od Palm Biča do Kanade, Pariza, Granade u Španiji, Maroka, a da se konačno 9. marta iskrcala u London.

Robertsova tvrdi da je tada nastala sada zloglasna fotografija na kojoj je sama sa njim u londonskom stanu Epstajnove madam.

Mjesec dana kasnije, u ponedjeljak, 9. aprila, vojvoda je počeo službenu posjetu SAD. Kako je to bilo službeno putovanje, let su finansirali britanski poreski obveznici. Istog dana, Robertsova takođe je odletjela u Njujork. Ona i Epstajn su napustili njegovo osam miliona dolara vrijedno imanje u Palm Biču na Floridi, a dnevnik leta pokazuje da su letjeli avionom “Gulfstream” sa 22 mjesta.

Sljedećeg jutra, u utorak, princ je odletjeo u Boston gdje je imao zvanične obaveze. Prema riječima same Robertsove, upravo u to vrijeme (na Uskrs) naređeno joj da ide u Epstajnov dvorac u Njujorku, gdje je ponovo srela princa.

Treći susret bio je na Karibima. Evidencija leta pokazuje da Robertsova i Epstajn napustili Njujork 11. aprila avionom i krenuli ka ostrvu Sent Tomas na američkim Djevičanskim ostrvima, odakle su brodom prevezeni do Epstajnovog privatnog ostrva u blizini.

Nije poznato gdje se princ nalazio narednih nekoliko dana, ali čini se da je i on odletio na jug jer je do Uskrsa, 15. aprila, navodno bio “na Bahamima”. Bio je odsutan od kraljičine uskršnje službe u zamku Vindzor, a kraljevski dvor objasnio je Dejli telegrafu da je na Bahamima bio na odmoru sa bivšom suprugom Sarom Ferguson i njihovim kćerkama.

Prema tvrdnjama Robertsove, vojvoda je bio na Epstajnovom ostrvu jednu noć. Tvrdila je da je otputovala na ostrvo sa Epstajnom i gospođicom Maksvel – što potvrđuju zapisi letjelica.

Prijatelji i poslije seks skandala

Princ Endru je upoznao Džefrija Epstajna 1990-ih, a ostali su prijatelj i nakon što je milijarder izdržao kaznu od 13 mjeseci za seks sa maloljetnim djevojkama i postao registrovani seksualni prestupnik. Poznato je da je letio privatnim avionom Epstajna najmanje tri puta i boravio u njujorškom dvorcu milijardera 2010. godine, gdje je fotografisan kako maše ženama sa ulaznih vrata.

Tek nakon tih fotografija, Bakingemska palata se konačno oglasila. U saopštenju je navedeno da “Njegovo Kraljevsko Visočanstvo žali iskorištavanje bilo kojeg ljudskog bića i svaki prijedlog koji bi oprostio, učestvovao ili ohrabrivao takvo ponašanje smatra odvratnim”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu