Zabava

ANABELA I LUNA NA METI JUTJUBERA Drami nema kraja, BRUTALNE RIJEČI lete na sve strane

U toku jučerašnjeg dana podigla se velika prašina kada je jutjuber Petar Ivanović, poznatiji kao Don Petar, objavio da mu je hakovan i obrisan Jutjub kanal, za šta je optužio “Porodicu Kardašijan za siromašne”. Mnogi su u ovome prepoznali porodicu Đogani koja je često bila na meti njegovih kritika.

ANABELA I LUNA NA METI JUTJUBERA Drami nema kraja, BRUTALNE RIJEČI lete na sve strane
FOTO: INSTAGRAM

Luna Đogani je nakon toga objavila fotografiju na svom Instagramu, gdje je napisala “Sve se vraća, sve se plaća” , a mnogi su pomislili da pobjednica Zadruge 2 likuje zbog brisanja kanala svom “neprijatelju”.

Don Petar je zbog toga, kasnije tokom večeri ponovo osuo paljbu po Luni Đogani, te je u objavi na svom storiju brutalno izvrijeđao Lunu i Anabelu, ali i ostatak porodice, uključujući i Andreja Atijasa i Gagija Đoganija.

Ovim povodom, Pulsonline je kontaktirao Anabelu Atijas koja je iznijela svoju stranu priče.

Mi da smo htjeli time da se bavimo, odavno bismo se pozabavili. Godinama nas je ponižavao i ne znam šta bi nas spriječilo da smo htjeli time da se pozabavimo – istakla je Atijas.

– Ovo je još jedna lažna manipulativna priča u korist ličnog marketinga. A je l’ umijete vi da postojite bez Lune? To je pitanje za mnoge koji učestvuju u ovoj smiješnoj, već odavno provaljenoj igri. Mi već dvije godine trpimo teror zarad nečije promocije – zaključila je pjevačica, dodajući da ona “ne ratuje ni sa kim”.

On je sa porodicom Đogani zaratio kada je otišao u Lunin butik i tražio da kupi helanke u kojima se, kako je sam tvrdio, rijaliti zvijezda navodno uneredila u prvoj sezoni Zadruge.

Tada su ga Anabela Atijas i njena kćerka optužile da je pokušao da im zapali butik, dok je on, s druge strane, ispričao da mu je pjevačica prijetila. Javni rat je poslije ovog incidenta nastavljen – Petar nije birao priliku da se o Luni na negativan, podrugljiv način izjašnjava i komentariše je, a prepucavali su se i ljetos, u emisiji Zadruga – Narod pita.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu