Zabava

SVE KARTE STAVO NA STO Vladimir Tomović konačno otkrio u KOGA JE ZALJUBLJEN (VIDEO)

Mnogi su primjetili da se Vladimir Tomović zbližio sa Draganom Mitar, te mu je postavljeno pitanje da li je zaljubljen u nju.

SVE KARTE STAVO NA STO Vladimir Tomović konačno otkrio u KOGA JE ZALJUBLJEN (VIDEO)
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/SCREENSHOT YOUTUBE

Neka bude da si u pravu. Šta da kažem, vidio si pisma, ja sam transparentan. Ona je rekla da ima prijatelja, da je rekla da ima momka, ja bih bio pasivan. Ovako nema potrebe, kada sa moje strane simpatije postoje. Ona se nije izjasnila kao da ima simpatija prema meni – odgovorio je novinarima učesnik Zadruge 3.

– Bog vam pomogao što ste mi dali pet minuta da se saberem. 90 odsto muških zadrugara, zajedno sa Janjušem i Karićem, niko nije ostao imun na njen izgled. Oduševila me je njena smirenost, šta god da se kaže, ona je imuna. Bistra je, pametna je. Bog joj je dao dva uva i usta, sluša, za razliku od mene. Smirena je i odgovora mi maksimalno, nenormalno je kako mi prija.

Budući da je, slušajući njegovo izlaganje, Dragana počela da se smješka, Tomović je upitan kako se osjeća tim povodom, na šta je on odgovorio:

– Ništa, osjećam da mi treba još pet, šest dana. Ne osjećam ništa, prija mi, ali ne emituje ništa. Kada me je ugrizla za ruku, tada sam osjetio energiju, prije i poslije ništa.

(Blic Puls)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu