Zabava

“NISAM POLJUBILA MAMU, BAKU, DEKU” Staniju obuzele emocije, nije mogla da zaustavi SUZE

Stanija Dobrojević se, kao što je već poznato, vratila u iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, te je sada u karantinu.

“NISAM POLJUBILA MAMU, BAKU, DEKU” Staniju obuzele emocije, nije mogla da zaustavi SUZE
FOTO: STANIJADOBROJEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Prijavila sam se američkoj ambasadi i strpljivo čekala da mi organizuje let. Kada sam došla na aerodrom i vidjela naše ljude, osjetila sam nevjerovatan naboj emocija. Sklanjala sam se od ljudi da ne vide da plačem. Vratile su mi se slike iz rata kada je vojni helikopter došao po majku, mene i brata u Hrvatsku i prevezao nas u Srbiju – počela je priču rijaliti zvijezda, kako prenosi Informer.

Psihički se, kaže čak spremala i za grupni karantin.

– Ipak, pred let nam je saopšteno da tamo idu oni za koje se na testiranju pokaže da su zaraženi. Kada je situacija postala ozbiljna samo sam poželjela da dođem i sa porodicom prođem sve ovo. Konačno sam mirna i srećna što sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom. Cijela familija mi je ovdje, a momak u Crnoj Gori. Svi su mi blizu. Ne bih podnijela ovo da sam preko okeana, a da se nekom od njih nešto desi. Zbog mjera predostrožnosti nisam poljubila majku, baku i deku, ali se stalno čujemo. Ćutala sam sve dok nisam stigla u svoju zemlju, jer nisam znala hoću li uspjeti – dodala je Stanija, i poslala poruku svima.

– Sada svima poručujem: budite u karantinu, čitajte knjige, radite jogu, kuvajte, četujte sa najmilijima i pobijedićemo koronu – rekla je Stanija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu